0654 377 570
Zandweg 190
3454HD De Meern
Bel of mail gerust!

Gerda Wiegers Directeur

De Aankoopmakelaar realiseert jouw woonwensen

Makelaars, hebben we die tegenwoordig nog nodig? Zeker, maar eigenlijk niet meer in traditionele zin. Pracht Aankoopmakelaars is de onafhankelijke makelaar die opkomt voor het belang van de aankopende partij. Zoeken, onderhandelen en begeleiden bij aankoop en overdracht. Ervaren en professioneel

Pracht aankoopmakelaar

WillemseVerhuis en montage bedrijf

Onze teams beschikken over jarenlange ervaring met project- en bedrijfsverhuizingen.

Een professionele aanpak waarbij extra aandacht wordt besteed aan een strakke planning, want het is heel simpel: "tijd is geld". En wij beseffen dat snelheid van het grootste belang is voor uw bedrijfsvoering. Alle bedrijfsverhuizingen, intern of extern en van enkele werkplekken tot een complete kantoorverhuizing, worden volledig naar uw wens uitgevoerd.

Willemse montage en verhuizingen

Barten groep Bouwbedrijf

Barten Groep realiseert en beheert kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkelpanden, zorg-en overheidsgebouwen, scholen, sportgebouwen en woningen. In bijna veertig jaar heeft Barten Groep zich ontwikkeld tot een dynamische en flexibele bouwpartner die het gehele bouwproces van ontwerp tot en met onderhoud organiseert en regelt.

Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf, dat naast activiteiten in nieuwbouw en verbouw, voortdurend inspeelt op de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt.

Barten groep

Jan InterieurInterieurbouwer

JAN-Interieur staat voor vakmanschap, voor samenwerking, voor strakke, stevige en creatieve producten.

Wij staan voor maatwerk en goede oplossingen. Samen met de opdrachtgever zoeken wij naar het best mogelijke resultaat. wij houden van duidelijkheid, recht door zee, transparant en overzichtelijk.

Jan interieurbouwer

Firma M.SnelOnderhoudsbedrijf

Onderhoud snel bestaat al vanaf 1998 en staat gerant voor kwaliteit, design en maatwerk. Al ons werk is op uw persoonlijke wensen afgestemd. U kunt van ons de beste materialen en een perfecte afwerking verwachten.

Wij zijn er voor alle werkzaamheden in, aan en rondom uw woning, bedrijfspand.

Onderhoudsbedrijf M. Snel

Fine fleur Recruitment

Fine Fleur Recruitment is een gespecialiseerd bureau in Werving & Selectie, Executive Search en Recruitment Advies. De ambitieuze en deskundige Consultants bemiddelen, adviseren en begeleiden Starters, ervaren Professionals en Managers in diverse branches op vaste en interim basis.

Fine fleur Recruitment